Web de turisme visitlamassana.ad

Durant els últims mesos hem treballat intensament desenvolupant la nova web de turisme de @lamassana. Tot un repte per tot l'equip de Montpackers i per part de l'Hble. Comú de la Massana, ha estat un plaer col·laborar plegats en aquest projecte d'èxit per la parròquia.

Gràcies al treball realitzat els darrers anys amb montpackers, hem dissenyat una web dinàmica, innovadora i visual. Els visitants descobriran rutes i racons màgics que ofereix la Massana com els seus pobles, les activitats i experiències esportives, així com el patrimoni natural i cultural, entre d'altres.

L'experiència immersiva visual de la web, és un element clau per atreure els visitants a voler descobrir la parròquia. Per això, hem tractat amb molt de detall tota la fotografia i vídeo, documentant al màxim cada atractiu d'interès turístic.

La Massana ha apostat per digitalitzar els camins de la parròquia i documentar-los amb l'objectiu potenciar l'entorn natural i el turisme actiu. D'aquesta manera el visitant obté la màxima informació abans de la seva sortida a la muntanya i gaudir d'una experiència única a la Massana.

✅ Disseny i desenvolupament de la web.
✅ Digitalització i documentació de les rutes.
✅ Creació del contingut de fotografia i vídeo.

Siguiente
Siguiente

Els recurreguts de la Jorma Urban Trail i Bike ara a Montpackers App